Quiche d’espinacs

  • 1 paquet de pasta de full
  • 500 gr espinacs
  • 70 gr formatge ratllat
  • panses
  • bull blanc / beicon
  • 4 ous
  • 200 ml llet
  • nou moscada
  • sal i pebre

Folrar un motlle amb la pasta de full i punxar-la.

Si els espinacs són frescos, rentar-los i si són congelats escórre’ls bé amb la mà.

Posar mantega a una paella i fregir els espinacs. Trossejar el bull i afegir-lo als espinacs.

Batre 3 ous amb nou moscada, sal i pebre i la llet. Afegir les panses i la barreja d’espinacs. Cobrir amb formatge ratllat

Volcar aquesta barreja sobre la pasta de full i pintar les vores de la massa amb ou.

Posar al forn 200ºC – 30 minuts.

Altres idees: porros + xampinyons; escalivada; ceba + beicon; ceba + salmó fumat.

3 thoughts on “Quiche d’espinacs

  1. Retroenllaç: Quiche d’espinacs | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s