Calçots farcits de bacallà a la llauna

  • 20 calçots
  • 4 trossos de bacallà dessalat
  • 500 gr tomàquet madur
  • 1 got de vi blanc
  • 4-6 grans d’all
  • pebre vermell
  • julivert
  • farina

Netejar els calçots i tallar per deixar només la part blanca; treureu les primeres pells. Bullir els calçots (o coure’ls al vapor), refrescar i reservar.

Enfarinar el bacallà 2 vegades i fregir-lo. En el mateix oli posar-hi força all i julivert i al cap d’una estona els tomàquets ratllats. Afegir pebre vermell (si és picant, poc; de dolç se n’hi pot afegir bastant) i remenar.

Al cap d’una estona abocar el vi, remenar i tornar a incorporar el bacallà fregit.

Posar al forn durant uns minuts perquè es cogui tot junt.

Esqueixar el bacallà i farcir els calçots oberts per la meitat. Cobrir amb la salsa del bacallà i posar-hi farina de galeta o ametlla picada si es vol, posar uns minuts al forn i servir.

One thought on “Calçots farcits de bacallà a la llauna

  1. Retroenllaç: Calçots farcits de bacallà a la llauna | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s