Ous farcits arrebossats

  • 6 ous + 2 per arrebossar
  • 200 gr gambes petites
  • 1 ceba
  • farina de galeta
  • farina
  • mantega
  • oli

Bullir els ous durant 12 minuts des de l’inici amb un raig de vinagre.
Un cop cuits, refrescar-los, pelar-los i partir-los per la meitat. Buidar-los i reservar els rovells.

Fregir les gambes i reservar l’oli.

Saltejar la ceba amb mantega i afegir-hi l’oli de fregir les gambes.

Amb el foc apagat afegir els rovells i les gambes tallades ben petites. Farcir els ous amb aquesta barreja (si quedés massa espessa, afegir una mica de llet.

Deixar reposar a la nevera 10 minuts.

Batre 2 ous i salpebrar. Passar els ous farcits per farina, ou batut i farina de galeta. Fregir en un cassó amb oli de girasol.

Es pot servir sobre un llit de salsa de tomàquet.

One thought on “Ous farcits arrebossats

  1. Retroenllaç: Ous farcits arrebossats | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s