Pastís de patates i bacallà

  • 1 kg patates
  • 500 gr bacallà dessalat
  • 3 ous
  • julivert
  • 1 fulla llorer
  • salsa al gust (romesco, de pebrots del piquillo, de tomàquet, beixamel)

En una olla amb aigua calenta posar-hi llorer i julivert i les patates pelades i cascades. Quan porti 15 minuts coent-se, afegir el bacallà amb la pell cap amunt.

Quan estigui cuit escórrer el bacallà i les patates. Aixafar les patates i el bacallà i barrejar amb els rovells dels ous.

Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja.

Untar un motlle de forn amb mantega i posar la barreja. Enfornar 15 minuts  i servir acompanyat d’una salsa.

2 thoughts on “Pastís de patates i bacallà

  1. Retroenllaç: Pastís de patates i bacallà | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s