Salsa romesco

  • 50 gr ametlles torrades
  • 50 gr avellanes torrades
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 nyores
  • 1 mica de bitxo
  • 4-5 grans d’all
  • oli d’oliva
  • vinagre (de cava o poma)
  • sal

Obrir i netejar les nyores i posar-les en remull amb aigua calenta juntament amb el bitxo.

Escalivar els tomàquets i els alls al forn.

Fer una picada amb els alls escalivats i anar incorporant poc a poc les ametlles i les avellanes.

Rascar les nyores per treure’n la carn. Afegir a la picada i després la carn dels tomàquets escalivats. Salar i anar remenant.

Afegir un raig d’oli i remenar. Agregar dues cullerades de vinagre, remenar i servir.

Es pot guardar en un pot de vidre a la nevera durant 10-12 dies.

One thought on “Salsa romesco

  1. Retroenllaç: Salsa romesco | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s