Torrades de xampinyons, pebrots i pernil

  • 4 llesques de pa de pagès
  • 100 gr pernil salat
  • pebrots del piquillo
  • 250 gr xampinyons
  • sal i oli
  • all i julivert

Posar el pa al forn per torrar-lo i un cop torrat, fregar-lo amb all.Posar-hi a sobre els pebrots dels piquillo.

Fregir els xampinyons amb all i julivert i a l’últim moment de fregir-los, afegir-hi el pernil a trossos. Posar sobre les torrades i servir.

One thought on “Torrades de xampinyons, pebrots i pernil

  1. Retroenllaç: Torrades de xampinyons, pebrots i pernil | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s