Per a la maceració:
- 1 copa xerès sec
- 1/2 l vi negre sec
- 1 tronc de porro
- romaní
- canyella (opcional)
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 3 grans d’all
- llorer
Per a la picada:
- 3 grans d’all
- pinyons
- 2 rajoles de xocolata a la pedra (o nestlé postres)
- 12 ametlles
- 1 copa de conyac / vi blanc
Posar a macerar el conill amb tots els ingredients tallats a trossos petits durant 24 hores.
Passat aquest temps, treure el conill, enfarinar-lo i fregir-lo fins que estigui daurat. Afegir els ingredients de la maceració i quan hagin agafat una mica de color afegir una culleradad de farina i deixar que es dauri.
A continuació passar-ho per un colador xinès i posar tota aquesta salsa sobre el conill i deixar coure 20 minuts.
Fer una picada amb els ingredients indicats i quan quedi tot com una pasta afegir-hi una copa de vi. Quan estigui ben lligada, afegir-ho al conill i coure durant 5 minuts més.
Retroenllaç: Conill amb xocolata | Celler-Adocse