Conill amb xocolata

  • 1 conill gros
  • farina per arrebossar
  • oli d’oliva

Per a la maceració:

  • 1 copa xerès sec
  • 1/2 l vi negre sec
  • 1 tronc de porro
  • romaní
  • canyella (opcional)
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 3 grans d’all
  • llorer

Per a la picada:

  • 3 grans d’all
  • pinyons
  • 2 rajoles de xocolata a la pedra (o nestlé postres)
  • 12 ametlles
  • 1 copa de conyac / vi blanc

Posar a macerar el conill amb tots els ingredients tallats a trossos petits durant 24 hores.

Passat aquest temps, treure el conill, enfarinar-lo i fregir-lo fins que estigui daurat. Afegir els ingredients de la maceració i quan hagin agafat una mica de color afegir una culleradad de farina i deixar que es dauri.

A continuació passar-ho per un colador xinès i posar tota aquesta salsa sobre el conill i deixar coure 20 minuts.

Fer una picada amb els ingredients indicats i quan quedi tot com una pasta afegir-hi una copa de vi. Quan estigui ben lligada, afegir-ho al conill i coure durant 5 minuts més.

One thought on “Conill amb xocolata

  1. Retroenllaç: Conill amb xocolata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s