- 6 ous de guatlla
- enciams variats
- espàrrecs verds
- 200 gr tonyina en oli o escabetx
- 4-6 patates
- 3 cebes tendres
- cogombrets
Vinagreta:
- 1 pebrot vermell
- ceba tendra
- 1 tomàquet vermell
- anxoves
- alvocat (opcional)
- sal, pebre, oli i vinagre
Escórrer la tonyina. Coure les patates amb pell i quan estiguin cuites, pelar-les i tallar-les a rodanxes i posar-les en una safata i salpebrar.
Bullir els ous, pelar i trossejar. Escaldar els espàrrecs.
Posar sobre les patates els enciams, la ceba i els espàrrecs i la tonyina esmicolada amb els cogombrets.
Fer la vinagreta amb 12 cullerades d’oli i 4 de vinagre i salpebrar. Trinxar el pebrot, el tomàquet i la ceba i barrejar juntament amb l’oli i el vinagre.
Retroenllaç: Amanida primavera | Celler-Adocse