- 3 fulls de gelatina
- cuc de ½ llimona
- 1 disc de pa de pessic
- 2 copetes de Cointreau
- 500 gr nata
- 100 gr sucre
- 500 gr maduixots
Posar dues fulles de gelatina a remullar amb aigua freda.
En el fons d’un motlle de 22 cms. de cèrcol, posar el disc de pa de pessic.
Preparar una crema amb 150 grs. de nata, el suc de mitja llimona i una fulla de gelatina fossa previament en el cointreau. Posar la crema preparada sobre el disc de pa de pessic. Incorporar la resta de la nata, la meitat dels maduixots triturats amb el suc de mitja llimona i la resta de gelatina fossa acabant d’omplir el motlle amb aquesta crema.
Un cop acabat posar al congelador unes dues hores. Acabarem treien del congelador, desemmotllar amb molt de compte per no trencar el pastis, una bona solució es col·locar un cèrcol de plàstic al voltant del motlle, i decorar amb la resta de maduixots.
Nota important: Posar la gelatina sempre en remull en aigua freda i per fondre en aigua calenta.
Retroenllaç: Mousse de maduixots i llimona | Celler-Adocse