Bunyols de gambes

  • 200 gr gambes
  • 100 gr mantega
  • 4 ous
  • 250 ml aigua
  • 125 gr farina
  • oli de girasol
  • julivert
  • sal

Desfer la mantega amb l’aigua en un cassó al foc amb sal. Quan bulli, apartar del foc i afegir d’un sol cop la farina tamisada, remenar bé amb una espàtula i afegir els ous d’un a un per tal d’obtenir una massa que no quedi massa líquida. Potser caldran només 3 ous.

Fregir les gambes, pelar-les i passar pel colador xinès els caps i les pells. Afegir a la massa dels bunyols el suc dels caps i les gambes a trossets i julivert trinxat.

Fregir-los en un cassó amb oli de girasol calent fent boles amb l’ajuda de dues culleretes.

Nota: si es volen fer bunyols de formatge, en comptes de les gambes afegir 50 gr emmental i 50 gr parmesà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s