Tarta de llimona

Per a la pasta brie

  • 20 gr sucre i una mica de sal
  • 100 gr mantega tova
  • 1 ou
  • 200 gr farina

Per al farcit

  • 25 gr sucre glass
  • 1 pot de llet condensada petit
  • 4 ous
  • 4 llimones

Separar els rovells de les clares dels ous. Posar en un bol la llet condensada, els rovells i el suc de dues llimones així com la pell ben ratllada i barrejar-ho be. Afegir les clares prèviament muntades afegint quasi al final de muntar-les el sucre glass. Tornar-ho a barrejar tot molt bé.

Abocar aquesta barreja dins la massa i tornar-la a posar al forn 20 minuts mes a 180º.

Mentre tant fer un almívar amb 100 cc. D’aigua + 50 grs. De sucre. Un cop fet afegir la llimona tallada a lamines fines escaldat durant 4/5 minuts. Col•locar sobre el pastis un cop sortit del forn i servir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s