Peix amb muselina de pebrot vermell escalivat

  • 4 trossos de peix (lluç, rap, llobarro, orada, bacallà)
  • maionesa i nata líquida
  • 1 porro
  • 2 pebrots vermells
  • all i julivert

Salpebrar el peix i posar-lo sobre un paper de forn. A sobre el peix posar una mica de porro tallat a la juliana, julivert i oli. Embolicar el peix i cuinar-lo a la papillote al forn 180º durant 10-15 minuts i reservar.

Per fer la salsa triturar els pebrots escalivats, l’all i el julivert i el suquet de la cocció del peix juntament amb la maionesa i 4 cullerades de nata líquida.

Servir aquesta salsa sobre el peix i acompanyar-lo d’escalivada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s