Cake fred de pollastre i pastanaga

  • 200 ml xerès
  • 500 gr pit de pollastre
  • 500 gr carn del coll de porc
  • 2 ous
  • tòfona
  • 4-5 pastanagues i/o espàrrecs verds
  • 1 porro
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • julivert, sal i pebre

Picar la carn i el porro i posar-ho en un bol amb els ous batuts, la tòfona i el suc que hi hagi al pot, el tomàquet concentrat, el julivert trinxat, el xerès i salpebrar. Deixar que es maceri com més temps millor.

Bullir les pastanagues (si són tendres no cal) tallades al llarg.

Untar el motlle de cake amb mantega i folrar la base amb paper de forn i posar una capa de carn i després una de pastanagues, després una altra de carn i alternar per tal d’acabar amb una de carn.

Posar al forn al bany maria a 180º durant 45-60 minuts vigilant que no bulli mai l’aigua.

Quan estigui cuit, retirar el suc que hagi deixat anar i coure’l amb una mica de maizena i s’obté una salsa per acompanyar.

Deixar refredar i acompanyar amb amanida.

2 thoughts on “Cake fred de pollastre i pastanaga

  1. Així m’agrada MAMI!
    que et conectis ablogs Gustosos!
    Ànims i a Cuinar….
    Per cert, Tasteu els llibrets…. gustosos, tendres, fins, divertits, frescos, acolorits…. en fí mmmmmmmmmm!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s