- 200 ml xerès
- 500 gr pit de pollastre
- 500 gr carn del coll de porc
- 2 ous
- tòfona
- 4-5 pastanagues i/o espàrrecs verds
- 1 porro
- 1 cullerada de tomàquet concentrat
- julivert, sal i pebre
Picar la carn i el porro i posar-ho en un bol amb els ous batuts, la tòfona i el suc que hi hagi al pot, el tomàquet concentrat, el julivert trinxat, el xerès i salpebrar. Deixar que es maceri com més temps millor.
Bullir les pastanagues (si són tendres no cal) tallades al llarg.
Untar el motlle de cake amb mantega i folrar la base amb paper de forn i posar una capa de carn i després una de pastanagues, després una altra de carn i alternar per tal d’acabar amb una de carn.
Posar al forn al bany maria a 180º durant 45-60 minuts vigilant que no bulli mai l’aigua.
Quan estigui cuit, retirar el suc que hagi deixat anar i coure’l amb una mica de maizena i s’obté una salsa per acompanyar.
Deixar refredar i acompanyar amb amanida.
Així m’agrada MAMI!
que et conectis ablogs Gustosos!
Ànims i a Cuinar….
Per cert, Tasteu els llibrets…. gustosos, tendres, fins, divertits, frescos, acolorits…. en fí mmmmmmmmmm!
visca la família bloguera!! 😉
i sí, els llibrets d’escalivada són boníssims!