Pastís fred de tonyina i escalivada

  • 3 pebrots escalivats
  • 3 albergínies escalivades
  • 3 tomàquets escalivats
  • 3 ous durs
  • 2-3 llaunes de tonyia
  • crema de llet
  • maionesa
  • anxoves
  • pa de motlle sense crosta

Trinxar l’escalivada, reservant-ne una mica per decorar el pastís al final. Barrejar-hi la tonyina esmicolada i els ous durs ratllats. Afegir-hi 2 cullerades de maionesa i barrejar.

Folrar un motllo amb paper transparent i posar-hi una capa de pa de motlle untada lleugerament amb crema de llet. Posar la barreja d’escalivada abundantment i a continuació una altra capa de pa, i tornar a abocar la barreja d’escalivada, tornar a tapar amb pa i si el motlle ho permet, fer una altra capa de barreja i pa.

Deixar reposar 2 hores a la nevera, desemmotllar i decorar amb maionesa, escalivada i anxoves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s