Saltejat de vedella amb verdures

  • 2 pastanagues
  • espàrrecs verds o blancs
  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • brandy
  • 4 llonzes de porc (o pollastre o gall dindi)

Tallar la carn a tires, salpebrar-la i enfarinar-la. Coure-la en una saltejadora, i poc abans d’acabar la cocció, flambejar amb brandy, remenar i reservar.

Netejar les verdures, tallar-les petites i saltejar per separat. Si les pastanagues no són tendres, escaldar-les prèviament.

Abans de servir el plat, afegir una mica d’aigua a la carn i deixar coure uns minuts sacsejant la cassola perquè la salsa quedi lligada.

Muntar el plat amb la carn, les verdures i la salsa de la carn per sobre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s