- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 tros de carbassó
- 1 tros de porro
- 8 ous + 1 per arrebossar
- xampinyons
- crema de llet o llet
- oli de girasol
- farina
- farina de galeta
Ratllar els xampinyons, el carbassó i la pastanaga. Trinxar el porro i la ceba.
Fregir amb oli i mantega tota la verdura junta.
Bullir els ous 12-13 minuts amb aigua i una mica de vinagre. Refrescar-los i pelar-los.
Partir-los per la meitat, trinxar els rovells, barrejar-los amb la verdura fregida i afegir una mica de crema de llet a la barreja per amorosir-la.
Farcir les clares amb aquesta barreja i si es disposa de temps, deixar reposar una estona a la nevera.
Arrebossar amb farina, ou i farina de galeta. Fregir en un cassó amb abundant oli. L’oli ha d’estar molt calent però no fumejar.