Ous farcits de verdures

  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 tros de carbassó
  • 1 tros de porro
  • 8 ous + 1 per arrebossar
  • xampinyons
  • crema de llet o llet
  • oli de girasol
  • farina
  • farina de galeta

Ratllar els xampinyons, el carbassó i la pastanaga. Trinxar el porro i la ceba.

Fregir amb oli i mantega tota la verdura junta.

Bullir els ous 12-13 minuts amb aigua i una mica de vinagre. Refrescar-los i pelar-los.

Partir-los per la meitat, trinxar els rovells, barrejar-los amb la verdura fregida i afegir una mica de crema de llet a la barreja per amorosir-la.

Farcir les clares amb aquesta barreja i si es disposa de temps, deixar reposar una estona a la nevera.

Arrebossar amb farina, ou i farina de galeta. Fregir en un cassó amb abundant oli. L’oli ha d’estar molt calent però no fumejar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s