Crema de xampinyons amb virutes de pernil

  • 500 gr xampinyons
  • 3 o 4 patates vermelles
  • 100 gr virutes de pernil
  • oli d’oliva
  • julivert
  • mantega
  • crema de llet / llet o iogurt

Pelar les patates i escapçar-les. Netejar els xampinyons i laminar-los (reservar-ne uns quants per decorar).

Saltejar lleugerament les virutes de pernil i en el mateix oli saltejar els xampinyons i salpebrar. Bullir les patates amb aigua i als 10 minuts finals afegir els xampinyons fregits i fer bullir tot junt. Batre tot junt fins que s’aconsegueixi una crema fina i afegir la crema de llet.

Servir aquesta crema amb les virutes, els xampinyons reservats i julivert trinxat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s