Llibrets d’escalivada amb guarnició de rosa de patata

  • 8 llibrets de porc
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 1 albergínia escalivada
  • 1 ceba escalivada
  • farina i farina de galeta
  • sal, pebre i oli de girasol
  • 1 patata (per a la guarnició)

Salpebrar els llibrets. Trossejar l’escalivada. Col·locar una mica d’escalivada a cada llibret i tancar-lo.

Passar el llibret per farina, ou i farina de galeta i fregir amb l’oli de girasol.

(també es poden farcir de poma al forn o bullida, o porro fregit i barrejat amb philadelphia)

Per fer la rosa de patates, tallar la patata a làmines molt fines i posar-les en forma de flor a la paella amb una mica d’oli. Coure a foc baix i tombar les patates amb compte i coure per l’altre costat.

One thought on “Llibrets d’escalivada amb guarnició de rosa de patata

  1. Retroenllaç: Llibrets d’escalivada amb guarnició de rosa de patata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s