Espardenya de samfaina i bacallà gratinada amb all i oli

  • 4 llesques de pa de pagès 
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 400 gr de bacallà esqueixat dessalat
  • all i oli

Tallar a rodanxes o a daus i fregir en el següent ordre: pebrot vermell, pebrot verd i ceba. Trinxar all i afegir el llorer. Coure a foc baix i passats 10 minuts hi agreguem el tomàquet. 2 minuts després una mica d’aigua perquè no quedi massa sec. Coure tapat fins que estigui ben cuit, rectificar de sal i pebre i retirar del foc.

Per muntar el plat, posar la samfaina sobre el pa torrat, a sobre el bacallà i una cullerada d’all i oli. Posar el forn aquestes torrades durant 3-4 minuts.

One thought on “Espardenya de samfaina i bacallà gratinada amb all i oli

  1. Retroenllaç: Espardenya de samfaina i bacallà gratinada amb all i oli | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s