Trufes de xocolata

  • 250 gr nata muntada
  • 250 gr xocolata fondant
  • 5 cullerades sucre “lustre”
  • 50 gr mantega
  • fideus de xocolata o xocolata en pols per arrebossar les trufes

Fondre la xocolata trossejada amb la mantega i el sucre. Quan estigui fred, barrejar amb la nata i deixar-ho al congelador fins que s’endureixi.

Amb dues culleretes fer unes boletes i deixar-les de nou al congelador perquè es refredin un altre cop.

Treure del congelador, tornar a donar forma i arrebossar-les amb els fideus de xocolata. Servir-les en càpsules de paper arrissat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s