Ous remenats amb albergínia i gambes

  • 2 albergínies
  • 300 gr gambes
  • 1 ceba grossa
  • 4 ous
  • una mica de nata líquida
  • oli d’oliva

Tallar l’albergínia a trossos petits, salpebrar-la i deixar-la reposar per eliminar-ne l’aigua. Al cap d’una estona acabar d’escórrer premsant l’albergínia amb les mans.

Fregir les gambes, retirar-les i en el mateix oli fregir la ceba trinxada. Al cap d’una estona afegir l’albergínia i després les gambes trossejades (s’hi pot afegir també el suc del cap de les gambes).

Batre els ous amb la nata líquida, salpebrar i afegir a les verdures i gambes. Remenar bé procurant que quedi sucós i servir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s