Pollastre a l’oriental

  • 4 pits de pollastre
  • 1 o 2 pastanagues
  • 1 tros d’api o porro o nap
  • 20 gr ametlles crues picades
  • 100 gr ametlles  crues laminades
  • salsa de soja (2 cullerades soperes per cada pit de pollastre)
  • 3 grans d’all
  • llorer i julievert
  • sal i pebre
  • brou de pollastre
  • arròs per acompanyar

Tallar els pits a filets i a tires no molt fines. Macerar-les amb la soja en un recipient unes hores.

Pelar i laminar els alls i saltejar-los amb una mica d’oli, a mitja cocció afegir-hi les ametlles i reservar.

Escórrer el pollastre i reservar la soja.

Saltejar la pastanaga i l’api tallats a tires fines amb oli i mantega. Saltejar el pollastre.

En una saltejadora posar el pollastre i cobrir-lo amb la soja i si calgués afegir-hi brou. Posar-hi també les verdures, deixar coure una mica i finalment afegir les ametlles i els alls.

Acompanyar amb arròs.

One thought on “Pollastre a l’oriental

  1. Retroenllaç: Pollastre a l’oriental | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s