- 4 pits de pollastre
- 1 o 2 pastanagues
- 1 tros d’api o porro o nap
- 20 gr ametlles crues picades
- 100 gr ametlles crues laminades
- salsa de soja (2 cullerades soperes per cada pit de pollastre)
- 3 grans d’all
- llorer i julievert
- sal i pebre
- brou de pollastre
- arròs per acompanyar
Tallar els pits a filets i a tires no molt fines. Macerar-les amb la soja en un recipient unes hores.
Pelar i laminar els alls i saltejar-los amb una mica d’oli, a mitja cocció afegir-hi les ametlles i reservar.
Escórrer el pollastre i reservar la soja.
Saltejar la pastanaga i l’api tallats a tires fines amb oli i mantega. Saltejar el pollastre.
En una saltejadora posar el pollastre i cobrir-lo amb la soja i si calgués afegir-hi brou. Posar-hi també les verdures, deixar coure una mica i finalment afegir les ametlles i els alls.
Acompanyar amb arròs.
Retroenllaç: Pollastre a l’oriental | Celler-Adocse