- 4 tomàquets vermells mitjans
- 300 gr bacallà esqueixat i dessalat
- 100 gr pinyons
- 3 patates
- julivert trinxat
- 3 ous
- formatge ratllat
- 2-3 grans d’all
Rentar els tomàquets, escalivar-los (juntament amb els alls) i buidar els tomàquets.
Bullir les patates i escaldar el bacallà amb una fulla de llorer. Escórrer i reservar una mica d’aigua d’escaldar el bacallà.
Fer el puré de patata amb ous i mantega i barrejar-hi el bacallà.
En un morter, picar els alls i el julivert. Torrar els pinyons amb oli i mantega.
En un bol posar-hi el puré de patata amb el bacallà, els ous, la picada i els pinyons. Barrejar-ho tot bé i farcir els tomàquets. Cobrir amb formatge i enfornar uns 8-10 minuts i servir.
Retroenllaç: Tomàquets farcits de bacallà i patata | Celler-Adocse