Tomàquets farcits de bacallà i patata

  • 4 tomàquets vermells mitjans
  • 300 gr bacallà esqueixat i dessalat
  • 100 gr pinyons
  • 3 patates
  • julivert trinxat
  • 3 ous
  • formatge ratllat
  • 2-3 grans d’all

Rentar els tomàquets, escalivar-los (juntament amb els alls) i buidar els tomàquets.

Bullir les patates i escaldar el bacallà amb una fulla de llorer. Escórrer i reservar una mica d’aigua d’escaldar el bacallà.

Fer el puré de patata amb ous i mantega i barrejar-hi el bacallà.

En un morter, picar els alls i el julivert. Torrar els pinyons amb oli i mantega.

En un bol posar-hi el puré de patata amb el bacallà, els ous, la picada i els pinyons. Barrejar-ho tot bé i farcir els tomàquets. Cobrir amb formatge i enfornar uns 8-10 minuts i servir.

One thought on “Tomàquets farcits de bacallà i patata

  1. Retroenllaç: Tomàquets farcits de bacallà i patata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s