Crema de carbassó amb cloïsses (o virutes de pernil o ous de codorniu)

  • 1 kg carbassons
  • 1 ceba
  • 2 patates
  • 500 ml crema de llet
  • 750 ml aigua de bullir les verdures
  • pa fregit
  • sal
  • 500 gr cloïsses

Rentar les cloïsses, obrir-les al vapor i reservar-les per afegir-les al final

Rentar els carbassons sense pelar-los i tallar-los a trossos grossos. Pelar les patates i la ceba i tallar-les també a trossos.

Posar la verdura en una olla amb aigua freda i sal i fer bullir durant 10 minuts. Triturar la verdura bullida amb aigua, afegir-hi la crema de llet i remenar bé.

Comprovar el punt de sal i servir-la calenta amb les cloïsses i el pa fregit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s