Faves estofades amb sípia

  • 1 copa d’anís sec
  • 1 kg faves
  • 1 copa de xerès o vi blanc
  • 1 sípia grossa
  • menta fresca
  • 3 cebes tendres
  • 4 alls tendres
  • tomàquet concentrat

En una olla o saltejadora, fregir la sípia tallada a trossos amb una mica d’oli. Després afegir-hi les cebes trinxades, afegir-hi els alls trinxats, saltejar i afegir-hi el xerès. Deixar reduir i afegir el tomàquet concentrat i remenar.

Agregar les faves i la menta, cobrir-les amb aigua i tapar. Deixar coure fins que les faves estiguin tendres. Finalment afegir-hi l’anís i deixar evaporar.

Servir les faves calentes amb menta fresca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s