Pastís blanc

  • 4-5 clares d’ou
  • 30 gr mantega
  • ratlladura de llimona
  • 1 cullerada sopera de llevat
  • 75 gr farina
  • 175 gr sucre
  • 75 gr maizena
  • anís

Batre les clare amb el sucre fins que estiguin a punt de neu. Afegir-hi la maizena, la farina i el llevat (tot tamisat), la mantega fosa i la ratlladura de llimona i remenar-ho amb molt de compte. Afegir-hi un raig d’anís.

Abocar la barreja a un motlle untat amb mantega i coure durant 30 minuts a 180º.

Un cop fred, desmotllar i afegir-hi sucre llustre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s