Calamars farcits de verdures

  • 4-6 calamars 
  • 1 porro
  • 500 gr tomàquets madurs
  • 2 cebes
  • 300 gr cloïsses
  • 2 pastanagues
  • 200 gr xampinyons
  • all, julivert, ametlles

Posar les cloïsses en aigua freda i sal a la nevera.

Netejar els calamars i guardar les aletes i les potes.

Netejar les verdures i tallar-les molt petites.

Fregir les potes i les aletes de calamars tallades, després afegir les verdures i coure tot bé. Farcir els calamars amb aquesta barreja.

Fer un sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats. Al cap d’una estona, enfarinar els calamars i afegir-los al sofregit.

Bullir les cloïsses i agregar-les al final de la cocció amb la picada d’all, julivert i ametlles.

Deixar que cogui tot junt i servir.

One thought on “Calamars farcits de verdures

  1. Retroenllaç: Calamars farcits de verdures | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s