Arròs perellada

  • 1 tros de rap
  • 1 calamar o sípia
  • 500 gr tomàquets madurs
  • 10-12 musclos
  • 4-6 llagostins
  • 4 salsitxes
  • 250 gr pollastre
  • 1 tros de llom
  • 1-2 cebes tendres
  • 1 ceba de Figueres
  • 100 gr pèsols
  • 400 gr arròs
  • safrà, sal
  • 3 grans d’all

Ratllar els tomàquet. Pelar els llagostins crus.

En una cassola amb oli fregir les closques de llagostí, 1 ceba a trossos, 2 grans d’all, llorer, 1 raig d’anís, 1 cullerada de tomàquet concentrat, farigola, julivert, sal i pebre. Fregir una estona i afegir aigua calenta. Bullir 30 minuts.

Tallar la carn i el peix a trossos. Bulir els musclos i un cop cuits, treure la closca.

Fregir la carn i després el peix.

Fregir una ceba trinxada fins que quedi ben estovada. Afegir el tomàquet ratllat, fregir una mica i afegir la carn i el peix. Incorporar l’arròs i arrossejar 3-4 minuts.

A continuació agregar els pèsols i 2 mides d’aigua per una d’arròs.

Coure al forn o al foc 18 minuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s