Hamburguesa de tonyina fresca

  • 4-5 trossos de tonyina 
  • 2-3 cebes tendra
  • farina de galeta
  • tomàquet concentrat
  • sal, pebre
  • mostassa
  • patates xips-amanida com a guarnició

Trinxar la ceba tendra i la tonyina crua i posar-ho en un bol. Salpebrar, afegir tomàquet concentrat i farina de galeta.

Barrejar bé i formar hamburgueses. Fregir o fer a la planxa i servir amb amanida o patates xips.

One thought on “Hamburguesa de tonyina fresca

  1. Retroenllaç: Hamburguesa de tonyina fresca | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s