Mil fulls de puré de patates, tonyina i olives

  • 1,5 kg de patates de bona qualitat  
  • 40 gr mantega i oli d’oliva
  • 1 llauna d’anxoves
  • 1 llauna de tonyina gran
  • 3 tomàquets vermells
  • 3 ous durs
  • olives farcides
  • enciam
  • maionesa

Pelar les patates, bullir-les en aigua amb sal i un cop cuites, escórrer i passar-les pel passapurés, afegir la mantega i remenar bé.

A continuació obrir les llaunes i escórrer bé el líquid. Trinxar les olives, la tonyina, les anxoves, els ous durs i els tomàquets. Barrejar tot en un bol amb 3 cullerades de maionesa.

Muntar el plat amb l’ajuda d’un motlle, posar una capa de puré de patates, després farcit, més puré, de nou farcit i acabar amb puré. Cobrir amb maionesa i decorar amb anxoves i olives (per exemple)

Aquest plat també es pot fer amb carn de cranc, pernil, piquillos,…

One thought on “Mil fulls de puré de patates, tonyina i olives

  1. Retroenllaç: pastís d’estiu de puré de patates « marujeando

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s