Cake de tonyina

  • 200 gr tonyina
  • 200 ml nata per muntar o llet
  • pebrot escalivat o del piquillo
  • 4 patates
  • 4 ous
  • 1 porro
  • sal i pebre
  • mantega i oli
  • oli de julivert per decorar (100 ml d’oli i julivert passats per la batedora)

Batre els ous, la nata amb sal i pebre.

Pelar i tallar les patates a rodanxes. Fregir-les i salpebrar-les.

Tallar el porro a trossos i afegir-ho a la paella on s’estan fregint les patates.

Quan estigui cuit, escórrer bé l’oli i afegir-ho als ous i nata batuts. Incorporar també la tonyina escorreguda i esmicolada i el pebrot trossejat.

Folrar la base d’un motlle (que no sigui de silicona) amb paper vegetal i pintar amb mantega.

Omplir el motlle i tapar-lo amb paper de plata. Posar al forn fins que s’hagi quallat, uns 20 minuts a 180º.

Servir amb llesques de pa amb tomàquet i oli de julivert.

 

One thought on “Cake de tonyina

  1. Retroenllaç: Cake de tonyina | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s