Llom farcit amb salsa

  • 50 gr llard 
  • 50 gr ametlles torrades
  • 750 gr llom de porc en un tros (o llibrets)
  • 1 pebrot vermell escalivat o del piquillo
  • 1 ceba
  • 300 ml llet
  • 1 copa xerès sec
  • sal i pebre

Tallar el llom en dos trossos sense arribar al final, que quedi com un llibre obert.

A cada part posar-hi una capa d’ametlles trinxades barrejades amb llet i unes tires de pebrot.

Quan estigui farcit, lligar-lo i salpebrar. A continuació desfer el llard en una cassola i daurar el llom. Afegir el xerès i la ceba picada fina. Quan comenci a tenir color daurat, abocar-hi la llet, tapar i deixar coure poc a poc.

Un cop cuit, deixar refredar, tallar la carn i la salsa passar-la per la trituradora. Servir.

 

One thought on “Llom farcit amb salsa

  1. Retroenllaç: Llom farcit amb salsa | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s