Peix amb salsa de safrà

  • 1-2 filets de peix per persona (orada, llenguado, bruixes…)   
  • 1 mini-brick (300 ml) de nata per muntar
  • 50 gr mantega
  • 250 ml fumet
  • safrà
  • 1 cullerada de maizena
  • julivert, sal i pebre

En un cassó posar el fumet i la nata. Incorporar el safrà previament picat en el morter, remenar i afegir la mantega i anar remenant poc a poc. Agregar-hi una cullerada de maizena barrejada amb aigua freda.

Fregir el peix enfarinat i servir-lo amb la salsa.

One thought on “Peix amb salsa de safrà

  1. Retroenllaç: Peix amb salsa de safrà | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s