- 16 cebetes
- 1/2 got de vi blanc
- 250 gr xampinyons
- 1 ramet d’herbes
- 1 cullerada de tomàquet concentrat
- 375 ml de brou
- 25 gr farina
- 2 grans d’all
- 900 gr conill
- 100 gr cansalada
Fregir la cansalada en una cassola amb poc oli i retirar-la. Posar-hi les cebetes pelades i deixar-hi “el monyo” perquè es mantinguin senceres al coure-les. Retirar-les quan estiguin daurades.
Afegir el conill a trossos i coure’l una mica. Retirar el greix i agregar la farina, remenar i afegir el vi blanc i deixar reduir. Afegir el brou, l’all trinxat, el tomàquet concentrat, les herbes i la sal. Fer que cogui tot junt amb les cebetes. Coure fins que estigui tendre.
10 minuts abans d’apagar el foc, afegir-hi la cansalada i els xampinyons nets i tallats per la meitat.
Retroenllaç: Conill a la caçadora | Celler-Adocse