Conill a la caçadora

  • 16 cebetes  
  • 1/2 got de vi blanc
  • 250 gr xampinyons
  • 1 ramet d’herbes
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • 375 ml de brou
  • 25 gr farina
  • 2 grans d’all
  • 900 gr conill
  • 100 gr cansalada

Fregir la cansalada en una cassola amb poc oli i retirar-la. Posar-hi les cebetes pelades i deixar-hi “el monyo” perquè es mantinguin senceres al coure-les. Retirar-les quan estiguin daurades.

Afegir el conill a trossos i coure’l una mica. Retirar el greix i agregar la farina, remenar i afegir el vi blanc i deixar reduir. Afegir el brou, l’all trinxat, el tomàquet concentrat, les herbes i la sal. Fer que cogui tot junt amb les cebetes. Coure fins que estigui tendre.

10 minuts abans d’apagar el foc, afegir-hi la cansalada i els xampinyons nets i tallats per la meitat.

One thought on “Conill a la caçadora

  1. Retroenllaç: Conill a la caçadora | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s