Turró de xocolata i taronja

  • 60 gr taronja confitada  
  • 200 gr ametlla mólta
  • 320 gr xocolata fondant
  • 300 gr sucre glass
  • una clara d’ou a punt de neu
  • 50 gr mantega
  • 100 gr nous pelades
  • 1 copa de cointreau
  • per decorar, taronja confitada o fresca

Triturar les nous i barrejar-les en un bol amb l’ametlla. Incorporar el sucre, la clara a punt de neu i amassar amb les mans un minut i afegir el cointreau i la taronja confitada a trossets.

Folrar una safata amb paper vegetal o film, abocar-hi la preparació perquè tingui una forma uniforme.

Deixar reposar el turró un parell d’hores a la nevera, desmotllar-lo i cobrir amb xocolata fosa al bany maria. Servir decorat amb taronja.

 

 

1 thoughts on “Turró de xocolata i taronja

  1. Retroenllaç: Turró de xocolata i taronja | Celler-Adocse

Deixa un comentari