Bunyols de tonyina i carbassó

  • 3 llaunes de tonyina en oli 
  • 1 ceba petita
  • suc de mitja llimona
  • 2 ous
  • 1 carbassó
  • 60 gr farina
  • 60 gr maizena
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 got de vi ranci
  • oli de gira-sol
  • sal i pebre

Tallar la ceba petita, ratllar el carbassó i fregir-ho tot junt. Quan estigui fregit afegir-hi el got de vi ranci i remenar.

Barrejar el suc de mitja llimona amb la tonyina esmicolada i afegir-hi la verdura cuita.

Tamisar la farina, la maizena i el llevat.

Batre els ous i anar incorporant la farina tamisada i remenar a la vegada.

Fer unes quenelles: amb l’ajuda de dues culleres soperes, agafar una mica de massa de tonyina i verdura i cobrir amb la barreja d’ou i farina i posar a fregir en abundant oli. Un cop cuites, escórrer sobre paper absorbent i servir.

També es pot barrejar la mescla d’ou i farina amb la tonyina i verdures i fregir-ho com bunyols però no queda una pasta tant fina.

2 thoughts on “Bunyols de tonyina i carbassó

  1. Retroenllaç: Bunyols de tonyina i carbassó | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Bunyols de tonyina i carbassó | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s