Tarta tatin

  • 100 gr mantega 
  • 100 gr sucre
  • 1/2 got d’aigua
  • 1,5 kg pomes grosses

Per a la pasta brisa

  • 1 ou
  • 1 cullerada d’aigua
  • 75 gr mantega
  • 150 gr farina
  • 50 gr sucre
  • 1 polsim de sal

Fer un volcà amb els ingredients de la pasta brisa, amassar-la bé i quan tingui una consistència uniforme guardar-la a la nevera 30 minuts.

Fer un almívar amb la mantega, el sucre i l’aigua i afegir-hi la poma a trossos. Coure fins que estigui tova. Posar en un motlle antiadherent una mica de mantega i abocar-hi les pomes i cobrir amb la pasta estirada. Punxar la massa amb una forquilla i enfornar durant 25 minuts.

Desmotllar en calent i servir.

One thought on “Tarta tatin

  1. Retroenllaç: Tarta tatin | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s