Biscuit de poma i xocolata

  • 175 ml oli de gira-sol 
  • 2 pomes royal gala
  • 150 gr xocolata
  • 200 ml llet o nata
  • 250 gr sucre
  • 50 gr mantega
  • 1 sobre de llevat
  • 3 ous
  • 350 gr farina

Treure el cor de les pomes i tallar-les a trossos amb la pell. Fregir-les amb mantega.

Separar el rovells de les clares i barrejar el sucre amb els rovells i la llet.

Barrejar la farina amb el llevat i tamisar amb un colador perquè s’airegi. Abocar a la barreja de rovells i sucre i remenar poc a poc. Després incorporar la poma cuita.

Batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal i agregar-les amb compte a la massa. Fondre la xocolata i barrejar tot junt.

Folrar un motlle amb paper semi-vegetal i enfornar 35 minuts.

One thought on “Biscuit de poma i xocolata

  1. Retroenllaç: Biscuit de poma i xocolata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s