Lasanya de patata i verdures

  • 4-6 patates   
  • 1 pebrot verd o vermell
  • 1 carbassó
  • 8 espàrrecs
  • 500 gr tomàquets madurs
  • 2 cebes
  • 2 grans d’all
  • 2 pastanagues
  • 100 gr xampinyons
  • 6 talls de cansalada
  • formatge philadelphia
  • 100 gr formatge manxec o pernil ibèric

Tallar petita la verdura. Coure en una paella i en el següent ordre el pebrot, els espàrrecs i els xampinyons i quan estigui ben cuit, afegir-hi un parell de cullerades de formatge cremós.

En una altra paella coure la pastanaga i la ceba, l’all i el tomàquet ratllat i un cop cuit, afegir-hi la cansalada a trossets. Barrejar el contingut de les dues paelles.

Pelar les patates, tallar-les a rodanxes fines i fregir-les en oli abundant.

En una safata posar un llit de patates fregides, a continuació la barreja de verdures i anar alternant capes de patates i verdures. Posar el pernil o el formatge a dalt de tot i enfornar 5 minuts i servir.

One thought on “Lasanya de patata i verdures

  1. Retroenllaç: Lasanya de patata i verdures | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s