Pollastre al vermut

  • 1,250 kg pollastre  
  • 3 tomàquets madurs
  • 500 ml brou de pollastre o carn
  • 200 gr bolets
  • 200 ml vermut
  • 1 ceba
  • 1 tòfona
  • 8 llesques de pa de motlle
  • 125 gr foie-gras
  • 50 gr parmesà ratllat

Tallar el pollastre a octaus i salpebrar-lo. Posar-lo en una cassola amb oli i quan estigui daurat afegir-hi la ceba trinxada i un cop cuita abocar-hi el vermut, deixar coure uns minuts, afegir el tomàquet ratllat, tapar i deixar reduir. A continuació agregar el brou, tapar i enfornar durant 35 minuts a 170º.

Netejar els bolets, tallar-los ben fins i saltejar-los amb oli o mantega.

Tallar el pa en forma de triangles i fregir-lo. Quan estigui fred, untar-hi el foie-gras, afegir-hi el formatge ratllat i posar al forn perquè es gratini. Decorar amb tòfona ratllada.

Servir el pollastre amb els bolets i les torrades.

One thought on “Pollastre al vermut

  1. Retroenllaç: Pollastre al vermut | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s