Rotllets de bacallà al pebre verd

  • 500 gr bacallà remullat de la part del morro
  • 2 tomàquets
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 1 cogombre
  • enciams variats
  • 1 ceba o escalunya
  • 1 llimona
  • oli
  • sal
  • 1 cullerada sopera de pebre verd (tendre, envasat)

Esbandir i trinxar el pebre verd. Trinxar la ceba i afegir-hi  suc de llimona, oli i sal. Deixar macerar una estona.

Tallar a tires el tomàquet, el pebrot escalivat i el cogombre.

Laminar el bacallà i omplir amb les verdures i una mica d’oli macerat i embolicar fent un rotllet.

Servir sobre una base d’enciams, tomàquet i torradetes i regar amb més oli al pebre verd.
rotllets de bacalla amb pebre verd (1) rotllets de bacalla amb pebre verd (2)

One thought on “Rotllets de bacallà al pebre verd

  1. Retroenllaç: Rotllets de bacallà al pebre verd | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s