La noia del pastís fa pastissos, galetes i tot el que necessiteu. Visiteu la seva web i veureu la gran varietat de dolços i més que fa per encàrrec. Tot casolà!
La cuinera del rock. en paraules de l’autora: “últimament m’en vaig de cuinera amb diferents músics i grups durant les gravacions dels seus pròxims discs. He creat aquest diari gastronòmic pels fans d’aquests músics, perquè veieu com mengen mentre graven i com graven mentre mengen :)”
Diccionari de procediments culinaris en català
Restaurants recomanats per fer una calçotada:
- www.calganxo.com – Masmolets – 977 60 59 60
- Ca la Roser – c/ Nou, 10 – Salomó – Tarragona – 977 62 9024
Soc alumne de rebosteria de l’Anna i de veritat que fruïm dels postres que fem a classe de dilluns tarda.
Celebro aquesta bona idea de fer un blogg amb les receptes de l’Anna Mª. Si voleu la meva col•laboració tan sols heu de demanar-m’ho.
Salut.
Hola Antoni, moltes gràcies! Si vols enviar-nos receptes (amb foto millor!) endavant i així fem créixer més el blog!!
Os passo la recepte de rebosteria d’ahir dilluns, lamento no poder afegir fotos, prometo que la propera setmana portaré la maquina i no fallaré, però expliqueu-me com incloure-les al blogg.
TARTA DE LLIMONA
Ingredients:
Per la pasta brie
20 gurs. De sucre i una mica de sal
100 grs. De mantega tova
1 ou
200 grs. De farina
Posar la farina sobre el marbre i fer un volcà, posar dins la mantega a trossos, l’ou i al voltant el sucre glass, afegir una mica d’aigua freda. Un cop feta la massa deixar 30 minuts a la nevera.
Desprès estireu la massa amb una corró i posar en el motlle i torneu-la a posar dins la nevera una estona mes. Tot seguit posar aquesta massa al forn durant 10 minuts a 180º
Per el farcit
25 grs. De sucre glass
1 pot de llet condensada petit
4 ous
4 llimones
Separar els rovells de les clares dels ous. Posar en un bol la llet condensada, els rovells i el suc de dues llimones així com la pell ben rallada, barrejar-ho be. Afegir les clares prèviament muntades afegint quasi al final de muntar-les el sucre glass. Tornar-ho a barrejar tot molt be. Abocar aquesta barreja dins la massa i tornar-la a posar al forn 20 minuts mes a 180º.
Mentre tant fer un almívar amb 100 cc. D’aigua + 50 grs. De sucre. Un cop fet afegir la llimona tallada a lamines fines escaldat durant 4/5 minuts. Col•locar sobre el pastis un cop sortit del forn i servir.
Bonisssssssimmm
Hola a tots
En dic Montse i vaig a les clases de “cuina de mercat” dels dilluns per la tarda.
Aquest dilluns l’Anna, ens va donar aquesta adreça seva i tot just l’acabo de veure i es fantàstica. Estic segura que en treure molt de profit. Gràcies.
Si voleu que us passi també receptes, cap problema no mes digueu-ho..