Sabies que…?

  • Aquí podeu veure el que una dona realment vol a la cuina! 😉 artenacozinha
  • Pots fer uns pingüins amb olives negres, pastanaga i formatge cremós tipus philadelphia (es posa dintre del forat del pinyol amb l’ajuda d’una xeringa). El Miguel ens ho va ensenyar! 🙂
  • Els cigrons sempre s’han de posar a l’olla quan l’aigua bulli
  • Les llenties i les mongetes s’hi han de posar amb l’aigua freda
  • Perquè els arrebossats, bunyols, etc. quedin cruixents és millor fregir-los amb oli de girasol
  • Els galls del Prat són de pota blava i els del Penedès de pota negra
  • Al fer un arròs a la cassola de fang, s’hi ha d’afegir el triple d’aigua que d’arròs. Si no, només el doble d’aigua.
  • Per pelar un ou dur sense problemes, fer un forat a la closca per la part de dalt i bufar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s