- El 14/06/2011 vam celebrar el darrer dia del trimestre-curs. Pica-pica, regals a la professora i la futura mare i fins octubre!
- A continuació, una recopilació de diferents receptes trobades a internet. Totes elles, “exquisitas”
40 exquisitos bocadillos
Arroz y pasta
Carnes, pescados, pollos, aves y acompañamientos
Ensaladas y huevos
Ideas para picar
Pan, pizza y bocadillos
Sopas y cremas
Recopilacion recetas aceite de oliva
- Aquí podeu veure el que una dona realment vol a la cuina! 😉 artenacozinha
- Pots fer uns pingüins amb olives negres, pastanaga i formatge cremós tipus philadelphia (es posa dintre del forat del pinyol amb l’ajuda d’una xeringa). El Miguel ens ho va ensenyar! 🙂
- Els cigrons sempre s’han de posar a l’olla quan l’aigua bulli
- Les llenties i les mongetes s’hi han de posar amb l’aigua freda
- Perquè els arrebossats, bunyols, etc. quedin cruixents és millor fregir-los amb oli de girasol
- Els galls del Prat són de pota blava i els del Penedès de pota negra
- Al fer un arròs a la cassola de fang, s’hi ha d’afegir el triple d’aigua que d’arròs. Si no, només el doble d’aigua.
- Per pelar un ou dur sense problemes, fer un forat a la closca per la part de dalt i bufar.