Amanida de favetes i pernil

  • 200 gr pernil ibèric
  • alls tendres
  • 2 kg faves tendres amb beina (o 1 kg sense beina)
  • 3 cebes tendres
  • oli, vinagre i sal
  • menta, julivert, farigola

Posar el pernil entre 2 papers de forn i tancar-ho com si fos una papillote. Posar al forn 10 minuts.

Bullir al vapor les faves amb les herbes.

Fer una vinagreta amb 6 cullerades d’oli i 3 de vinagre i emulsionar.

Fregir la ceba tallada amb els alls tendres. Afegir un raig de vi blanc quan estigui gairebé cuit. Remenar una estona i abocar-ho sobre les faves juntament amb el pernil a trossets.

One thought on “Amanida de favetes i pernil

  1. Retroenllaç: Amanida de favetes i pernil | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s