Tartaletes de bacallà a l’ajoarriero

  • 4 trossos de bacallà  
  • 500 gr tomàquets madurs
  • un tros de bitxo
  • 6 grans d’all
  • pebre vermell
  • 150 gr mantega
  • 250 gr farina
  • 1 ou

Fer un volcà amb la farina, afegir-hi 1 ou, la mantega tova i un polsim de sal. Barrejar bé i afegir una mica d’aigua freda si cal perquè quedi una massa compacta. Tapar i deixar 30 minuts a la nevera.

Assecar el bacallà i enfarinar-lo 2 vegades. Fregir-lo en un cassó amb oli abundant.

En una saltejadora posar una mica d’oli de fregir el bacallà i els grans d’all laminats. Posar-hi una mica de bitxo i quan estigui daurat els tomàquets ratllats. Quan porti una estona coent-se, agregar el pebre vermell.

Esmicolar el bacallà i afegir-lo a la salsa i deixar coure tot junt una estona.

Folrar un motlle amb la pasta brisa, punxar-la i enfornar fins que estigui gairebé cuita. Poc abans d’acabar la cocció, abocar el bacallà a l’ajoarriero a la tarta i enfornar uns minuts.

One thought on “Tartaletes de bacallà a l’ajoarriero

  1. Retroenllaç: Tartaletes de bacallà a l’ajoarriero | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s