Crema d’escamarlans

  • 200 gr escamarlans 
  • 100 gr gambes
  • 100 gr cebes
  • 100 gr pastanagues
  • 200 gr tomàquets
  • 100 gr crancs o galeres
  • 100 ml vi blanc
  • 100 gr sèmola d’arròs
  • 100 ml conyac

Pelar en cru el marisc i sofregir les closques i les galeres i aixafar perquè desprenguin la seva substància. Afegir-hi a trossos les cebes, tomàquets, pastanagues. Afegir-hi conyac, flamejar i quan s’apagui la flama afegir-hi el vi blanc i deixar reduir. Coure durant 5 minuts, afegir 2 litres d’aigua calenta, salar i deixar coure 25 minuts més.

Passar-ho pel minipímer i a continuació pel colador xinès. Tornar a fer bullir i afegir poc a poc la sèmola dissolta en aigua freda.

Servir amb les cues de gambes i escamarlans fregides.

3 thoughts on “Crema d’escamarlans

  1. Retroenllaç: Crema d’escamarlans | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s