Pastís fred de salmó amb patates

  • 300 gr salmó fumat
  • 4 ous
  • 4-5 patates
  • olives negres
  • mantega
  • gelatina
  • llorer
  • julivert

Bullir els ous amb aigua i vinagre durant 12 minuts, refrescar-los, pelar-los, ratllar-los i reservar.

Tot seguit, pelar les patates, esberlar-les i bullir-les amb aigua i sal amb una fulla de llorer i un cop cuites, escórrer.

Posar mantega en un bol, passar les patates pel passapurés, barrejar molt bé, afegir els ous durs ratllats, salmó a trossets, olives picadetes i julivert trinxat i remenar bé.

Folrar un motlle amb paper transparent i cobrir amb salmó. Abocar-hi el puré, tapar amb paper i deixar reposar a la nevera.

Per servir, desmotllar i pinzellar amb una barreja de gelatina i aigua calenta i després afegir-hi olives i julivert.

Anuncis

One thought on “Pastís fred de salmó amb patates

  1. Retroenllaç: Pastís fred de salmó amb patates | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s