Ous farcits a la crema

  • 12 ous  
  • 1 litre de nata líquida per muntar (33%)
  • tonyina, olives, piquillos, anxoves, pernil salat, etc.

Posar la nata a la nevera 15 minuts.

En una olla amb aigua, vinagre i sal bullir els ous 12 minuts, refrescar-los, pelar-los, partir-los per la meitat i separar el rovell de les clares.

Muntar la nata, barrejar-la amb els rovells i separar aquesta barreja en bols de tants com gustos com es vulguin. Afegir l’ingredient (pernil, o tonyina i olives, per exemple) i remenar.

Farcir les mitges clares amb una mànega pastissera i decorar amb julivert. Servir fred.

One thought on “Ous farcits a la crema

  1. Retroenllaç: Ous farcits a la crema | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s